Gaelectric's main focus is on renewable energy and energy storage, their philosophy is "Power from Nature".

So it was no surprise when we were asked to reuse their existing glass partitioning to create an additional private room within their Belfast office at Clarendon Dock . With some careful design and space planning we were able to provide a new manager's office using space from their large boardroom whilst still retaining the seating capacity of the room. We were also able to create a new reception area from previously unused space, and with relocation and reuse of other partitions and storage wall units were able to accommodate the recent staff expansion within the office. Existing light fittings were also replaced with energy saving LED fittings to help reduce their energy bill, in keeping with their business ethos.

Sometimes moving office isn't necessary when you need more space…

If you need to create extra space and you would like some design advice please call Ron or Fiona at whitespace… on 028 9045 2864